LICENSE. Licentiebeheer

Voer bewerkingen uit met de licentiecodes van Kaspersky Endpoint Security of met de codes van EDR Optimum of EDR Expert (Kaspersky Endpoint Detection and Response Add-on).

Voor het uitvoeren van deze opdracht en het verwijderen van een licentiecode moet Wachtwoordbeveiliging zijn ingeschakeld. De gebruiker moet de machtiging Code verwijderen hebben.

Syntaxis van opdracht

avp.com LICENSE <bewerking> [/login=<gebruikersnaam> /password=<wachtwoord>]

Bewerking

/ADD <bestandsnaam>

Pas het licentiebestand toe om Kaspersky Endpoint Security te activeren. Als het programma al is geactiveerd, wordt de licentie toegevoegd als een reservelicentie.

/ADD <activeringscode>

Activeer Kaspersky Endpoint Security met een activeringscode. Als het programma al is geactiveerd, wordt de licentie toegevoegd als een reservelicentie.

/REFRESH

Werk de status bij van het Kaspersky Endpoint Security-beleid. Als gevolg hiervan ontvangt het programma actuele licentiestatusgegevens van Kaspersky-activeringsservers.

/REFRESH EDR

Werk de status bij van de add-on-licentie van Kaspersky Endpoint Detection and Response. Als gevolg hiervan ontvangt het programma actuele licentiestatusgegevens van Kaspersky-activeringsservers.

/DEL /login=<gebruikersnaam> /password=<wachtwoord>

Verwijder de licentiesleutel van het programma. De reservelicentie wordt ook verwijderd.

/DEL EDR /login=<gebruikersnaam> /password=<wachtwoord>

Verwijder de licentiecode van de add-on Kaspersky Endpoint Detection and Response. De reservelicentie wordt ook verwijderd.

Authenticatie

/login=<gebruikersnaam> /password=<wachtwoord>

Gebruikersaccountgegevens met de vereiste machtigingen voor wachtwoordbeveiliging.

Voorbeeld:

avp.com LICENSE /ADD file.key

avp.com LICENSE /ADD AAAAA-BBBBB-CCCCC-DDDDD

avp.com LICENSE /DEL EDR /login=KLAdmin /password=!Password1

Raadpleeg ook:

Over de activeringscode

Over het licentiebestand

Over de licentiecode

Activeringswizard gebruiken voor de activering van het programma